Van tijdelijke naar permanente verlichting

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

VERLAAT - De provincie Noord-Holland vervangt de tijdelijke verlichting langs de Provincialeweg (N241) tussen Schagen en Verlaat door permanente lantaarnpalen. De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats van 15 oktober tot en met 16 november. De Priggeweg (parallelweg) wordt gedeeltelijk afgesloten. De hoofdrijbaan van de N241 en het fietspad blijven bereikbaar.
Maandag 15 en dinsdag 16 oktober is de Priggeweg (parallelweg) tussen de Snevert en Zuiderweg afgesloten van 07.00 tot 16.00 uur. Het auto- en landbouwverkeer kan via de Provincialeweg (N241) rijden. (Brom)fietsers worden omgeleid via het fietspad aan de overkant. Van 12 november tot en met 16 november is de Priggeweg (parallelweg) tussen de Cornelis Blaauboerlaan en Kanaalweg (N248) afgesloten van 07.00 tot 16.00 uur. Het auto- en landbouwverkeer kan via de Provincialeweg (N241) rijden. (Brom)fietsers worden omgeleid via het fietspad aan de overkant.

Werkzaamheden

Sinds december 2017 is de vernieuwde Provincialeweg (N241) in gebruik. Door de lange levertijd van de lantaarnpalen is tijdelijke verlichting aangebracht. Deze worden nu vervangen. Behalve de lantaarnpaal bij fietssluis De Weel; deze komt op zijn vroegst in december. De verlichting langs het fietspad ter hoogte van de Havenstraat brandt tegen die tijd ook. De netbeheerder moet de verlichting daar nog aansluiten. Deze werkzaamheden staan aan het eind van het jaar gepland.
Meer weten? Bel het provinciale servicepunt via 0800-0200600 (gratis) of mail infoN241@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen op www.noord-holland.nl/N241.

Meer berichten
 

Fotoseries