Driestemmige folk met hart en ziel

  Nieuws
The Lasses & Kathryn Claire (Foto: aangeleverd)
The Lasses & Kathryn Claire (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

SPIERDIJK - Ze verkochten de Pianokamer al drie jaar op rij uit: The Lasses & Kathryn Claire, de internationale band rond de Spierdijkse Sophie ter Schure. Met drie prachtige stemmen, bijzondere harmonieën en geweldige liedjes toeren de vrouwen de hele wereld over. Eerder dit jaar speelden ze al in Japan, Amerika en België, en zondag 28 oktober komt het drietal ook weer langs de vertrouwde Pianokamer.
Sophie, Margot en Kathryn zingen zowel eigen werk als de mooiste nummers uit de Ierse, Engelse en Amerikaanse folktraditie. In Amerika staan ze ook bekend als 'de vrouwelijke Crosby, Stills & Nash', vanwege de mooie mix van hun drie stemmen. Vorig jaar kwam een gezamenlijk album uit dat lovende recensies kreeg in binnen- en buitenland. Sophie en Margot treden gewoonlijk met zijn tweeën op als The Lasses, maar speciaal voor de concertreeks in oktober komt de Amerikaanse violiste en zangeres Kathryn Claire naar Nederland. Met het aanstekelijke speelplezier van Sophie, Margot en Kathryn, de geweldige liedjes en de mooie verhalen wordt dit een middag om niet te vergeten.
De Pianokamer is te vinden aan de Spierdijkerweg 110 in Spierdijk. Het concert begint om 14.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de deur of vooraf te reserveren via Sonja Hoebe. Bel 0229-563430.

Meer berichten
 

Fotoseries