'Tarzan' nieuwe voorstelling Ila van der Pouw

Nieuws
Tarzan is de niewste voorstelling van Ila van der Pouw. (Foto: aangeleverd)
Tarzan is de niewste voorstelling van Ila van der Pouw. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

HEERHUGOWAARD - De nieuwe familievoorstelling 'Tarzan' van Ila van der Pouw gaat zondag 14 oktober in première. Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard verandert vanaf 15.00 uur in de jungle waar de tienjarige Tarzan zijn eerste grote avontuur beleeft.
Maak mee hoe gorillamoeder Kala zich ontfermt over een in de jungle achtergelaten baby en het kind de naam Tarzan geeft. Na tien jaar verschijnt Tarzan's tante Jane in de jungle om hem mee te nemen naar de beschaafde wereld. En dan komt er een verrassende aap uit de mouw... Je kunt Tarzan natuurlijk uit de jungle halen, maar kun je de jungle ook uit Tarzan halen? Een voorstelling over wie je bent, waar je thuishoort maar bovenal over de moed om voor jezelf te kiezen.
Ila van der Pouw verbaast al jaren haar publiek van Stadskanaal tot Shanghai met de schijnbaar moeiteloze wijze waarop zij haar expressieve poppen tot leven laat komen. Met 'Tarzan' bewijst zij opnieuw tot de top van het Nederlandse poppenspel te behoren. 'Tarzan' belooft een unieke theaterervaring te worden. Voor kinderen vanaf 6 jaar, hun ouders en grootouders.
Er zijn nog kaarten beschikbaar via de website van Cool kunst en cultuur. Wees er snel bij! Woensdag 31 oktober vertrekt het gezelschap voor de elfde keer naar China. Een tour van drie weken met de hernomen voorstelling De Duizend en Laatste Nacht' is met Chinese boventiteling te zien van Shanghai tot Langzhong.