Gratis open les kinderkoren bij Cool

  Nieuws
(Foto: Frits de Beer)
(Foto: Frits de Beer) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Cool kunst en cultuur organiseert dinsdag 30 oktober van 16.15 tot 17.05 uur een open les van de kinderkoren Little Voices en Junior Voices. Kinderen in de leeftijd van zes tot twaalf jaar kunnen dan gratis meezingen met de leukste 'hits voor kids' en kijken of het wat voor hen is om elke week mee te komen zingen.
Samen zingen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale en motorische ontwikkeling maar ook voor het zelfvertrouwen van kinderen. En het is natuurlijk vooral heel leuk en ontspannend! Bij de Little- en Junior Voices van Cool kunst en cultuur zingen de kinderen samen met leeftijdgenoten de leukste hits voor kids. Bij de Little Voices zingen ze bijvoorbeeld nummers uit de Kids Top 20 en van Kinderen voor Kinderen. De Junior Voices zingen ook bekende pop- en musicalnummers. Tijdens het zingen leren de kinderen van alles over wat er nog meer komt kijken bij samen zingen zoals een goede podiumpresentatie. Elk blok wordt afgesloten met een optreden voor publiek, bijvoorbeeld tijdens Cool’s Winter Wonder Walk of de Korenmiddag.
De lessen van de Little- en Junior Voices zijn opgedeeld in drie blokken die los gevolgd kunnen worden maar het hele jaar meezingen kan ook tegen een gereduceerd tarief. Meer informatie over de koren staat op www.coolkunstencultuur.nl. Inschrijven voor de open les dinsdag 30 oktober is niet nodig.

Meer berichten