'Grootste kroeg van Nederland' - NL Events geeft VIP-kaarten weg voor 'Nacht van het Levenslied'

  Nieuws
Gerard Joling treedt op tijdens 'De Nacht van het Levenslied' (Foto: aangeleverd)
Gerard Joling treedt op tijdens 'De Nacht van het Levenslied' (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD – Zin in een feestje? NL Events organiseert zaterdagavond 3 november 'De Nacht van het Levenslied' bij Palm Beach and Events in Heerhugowaard. Het wordt één groot feest met vele grote (nationale en regionale) artiesten hun Nederlandstalige muziek ten gehore. Voor het evenement zijn reeds Gerard Joling, Roy Donders, Mart Hoogkramer, Wesly Bronkhorst en Yves Berendse gestrikt. Maar ook artiesten als Stef Horn, Joost de Vries en Bryan Stricker zijn van de partij. "Dit feest kun je zien als de grootste kroeg van Nederland", aldus organisator Jeffrey van NL Events. "We kleden de zaal sfeervol aan en gaan rond met de bitterballen. Waar zie je dat nou nog?"
Vijf jaar geleden organiseerde Jeffrey, die tevens een aantal kroegen in Purmerend uitbaat, voor de eerste keer het Mega Jordaan Festijn in zijn thuisstad. "Op die eerste editie kwam zo'n 1.500 man af; inmiddels zijn dat er 8.000. Het concept van een avondvullend programma met meerdere artiesten in een gemoedelijke, knusse setting spreekt mensen aan." Jeffrey besloot dit jaar de handen ineen te slaan met zijn compagnon Peter, die onder meer betrokken is bij de organisatie van de Amsterdamse Gay Pride. Samen willen ze de activiteiten van NL Events uitbreiden. Na Amsterdam staan de pijlen nu gericht op Heerhugowaard. Jeffrey: "We kwamen in contact met de eigenaren van Palm Beach and Events en zagen volop mogelijkheden om samen te werken. De locatie is niet zo lang geleden helemaal verbouwd en de eigenaren wilden graag een evenement met Nederlandstalige muziek organiseren. Toen is het balletje gaan rollen."

Grootse plannen

NL Events heeft grootse plannen in Heerhugowaard. "Palm Beach and Events heeft een prachtige ligging, aan het Strand van Luna. Komend jaar gaan we dan ook een spectaculair buitenevenement organiseren. Ook staat er een avondvullende show van André Hazes Jr. & Band op de rol. We streven ernaar om jaarlijks drie grote evenementen in Heerhugowaard op te zetten - één buiten en twee binnen – omdat we denken dat in Heerhugowaard een grote markt voor Nederlandstalige artiesten; kijk alleen al naar het succes van de RadioNL Zomertoer. Dat evenement trekt elk jaar meer bezoekers, mensen kijken er maanden van tevoren naar uit. Dat is waar we naartoe willen."
Doe mee en win!

De kaarten voor 'De Nacht van het Levenslied' - die verkrijgbaar zijn bij alle Primera’s in Nederland, via www.livenlevents.nl en de Facebookpagina ‘De Nacht van het Levenslied’ - vliegen inmiddels de deur uit. De VROEGE VOGEL- en EXTRA VROEGE VOGEL-kaarten zijn al uitverkocht, maar er zijn nog wel reguliere en VIP-kaarten beschikbaar. NL Events heeft bovendien een spectaculaire winactie bedacht: Maak een selfie met de poster of advertentie van Nacht van het Levenslied, plaats deze op Facebook en tag organisator NL Events. Dan maak je kans op vier VIP-kaarten voor dit fantastische evenement. Houders van VIP-kaarten hebben onder meer een eigen ingang, garderobe en toiletten en gedurende de hele avond luxe koude en warme hapjes. Meedoen loont dus zeker de moeite! De actie loopt tot 28 oktober.
De Nacht van het Levenslied wordt georganiseerd door NL Events in samenwerking met Rodi Media, Radio NL & Palm Beach & Events. Kijk ook eens op www.livenlevents.nl.

Meer berichten