Hugo Boys thuis onderuit tegen VVS

HEERHUGOWAARD - Op eigen veld heeft Hugo Boys het laten liggen tegen VVS. De Noordenders begonnen te rustig aan de wedstrijd en lieten de bezoekers vaak de bal. Dit resulteerde al snel in kansen voor VVS en al in de tiende minuut kwam de ploeg uit Spanbroek op 0-1.
Hugo Boys moest aan de bak en kwam met enkele kansen. VVS op zijn beurt joeg de bal langs de binnenkant van de paal. En zo gingen er aan beide kanten van het veld heel wat ballen rakelings naast of over. VVS bleek efficiënter; de Spanbroekers pareerden een aanval van Hugo Boys en vanuit de counter tikte de aanvoerder van VVS langs de uitkomende keeper Nick Beers de 0-2 binnen. Een derde treffer wordt wegens buitenspel afgekeurd, maar de schrik zit er bij de Noordenders goed in.
Nog voordat de meeste mensen de kantine uit waren lag de bal al in het doel: 0-3. Een kwartier later kreeg Hugo Boys een penalty toegekend, die door Jeffrey de Cocq van Delwijnen wordt binnengeschoten: 1-3. Opportunistisch spel in de slotfase bood Hugo Boys nieuwe mogelijkheden en in de 89e minuut kregen de Noordenders een corner, die via het hoofd van Bart van der Burg in het doel belandde: 2-3. Verder dan dat kwam Hugo Boys niet meer.