Elfjarig bestaan Groen Zwarte Reigers

  Nieuws
Carnavalsvereniging de Groen Zwarte Reigers viert elfjarig jubileum. (Foto: aangeleverd)
Carnavalsvereniging de Groen Zwarte Reigers viert elfjarig jubileum. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Carnavalsvereniging de Groen Zwarte Reigers viert zaterdag 10 november het elfjarig jubileum in bar café Het Waertje. Om elf over elf wordt de nieuwe prins, prins Reiger de elfde bekend gemaakt. Hij luidt samen met leden van de vereniging het nieuwe seizoen in met weer veel gezelligheid en activiteiten. Omdat elf jaar bij carnaval speciaal is, vieren zij dit jaar carnaval extra groots.
Elf jaar geleden besloten twee carnavalsverenigingen uit Heerhugowaard samen verder te gaan. De Waertse Reigers en de Groen Zwarte Hijsers zijn gefuseerd tot de Groen Zwarte Reigers. Zo zijn zij verder gegaan met het organiseren en vieren van het carnavalsfeest. Gezellige feesten in het Waertje (tijdens de carnaval omgedoopt tot de Leutbunker) en sociale uitjes naar verschillende verzorging huizen en feesten voor mensen met een beperking.
24 november vindt het grote prinsenbal van de Groen Zwarte Reigers plaats onder begeleiding van feestbeest Gré Parelmoer. Natuurlijk is iedereen welkom om dit mee te maken. Dit alvast als voorbereiding op carnaval, wat dat gaat deze keer op 1 maart van start.
Meer informatie op groenzwartereigers.nl of facebook.com/groenzwartereigers

Meer berichten