Informatiebijeenkomst over depressie

  Nieuws

HEERHUGOWAARD - Hoe een depressie herkennen? Wat is daarbij anders als een dip of niet goed in het vel zitten? GGZ Noord-Holland-Noord organiseert dinsdag 20 november een informatiebijeenkomst over depressie. De bijeenkomst is van 19.00 uur tot 21.00 uur in Heerhugowaard. Iedereen is van harte welkom.
Depressie komt veel voor, iedereen kan er in zijn leven mee te maken krijgen. Wie eraan lijdt, kan ondergedompeld raken in somberheid, interesse verliezen in mensen en de dingen en niet meer echt genieten. Wanneer de gevoelens van somberheid langer aanhouden en niet vanzelf overgaan, kan behandeling noodzakelijk zijn. Vaak dan ontstaat ook veelal de behoefte om antwoorden te krijgen op vragen.
Er wordt een inleiding gehouden door mevrouw M. Dijkstra. Zij heeft veel ervaring in het behandelen van mensen met depressieve klachten en gaat in op de oorzaken en behandelmogelijkheden. Daarnaast vertelt een ervaringsdeskundige, van RCO de Hoofdzaak, hoe het is om te leven met depressieve klachten en wat hem of haar geholpen heeft.
Als locatie is gekozden voor de Bibliotheek Kennemerwaard Heerhugowaard aan het Parelhof 1a. De entree bedraagt € 3,-. In de bibliotheek kan niet met contant geld worden betaald. Via pin of iDEAL kan elk bedrag, zonder extra kosten, worden betaald.
Reserveren is gewenst, via telefoonnummer: 072 576 48 00 of kijk voor meer informatie en digitale aanmelding op: www.ggz-nhn.nl/agenda

Meer berichten