Kaartverkoop wintercircus Sijm van start

  Nieuws
De kaartverkoop wintercircus Sijm is weer van start. (Foto: aangeleverd)
De kaartverkoop wintercircus Sijm is weer van start. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD – Enkele dagen geleden sloot Circus Sijm zijn tournee succesvol af in Amsterdam. Inmiddels zijn alle vrachtwagens weer aangekomen op het winterkwartier in Broek op Langedijk. Van rust of vakantie is echter weinig sprake, want de voorbereidingen voor het Wintercircus in Heerhugowaard zijn al in volle gang. De kaartverkoop voor het Wintercircus is namelijk gestart!


Circus Sijm presenteerde de nieuwe show Vive le Cirque dit jaar op maar liefst 40 verschillende locaties in Nederland. De tournee is inmiddels afgelopen, maar de artiesten keren nog niet huiswaarts. Want van 22 december 2018 tot en met 5 januari 2019 strijkt het gezelschap weer neer in Heerhugowaard, om er op het Strand van Luna het Wintercircus te presenteren. In het verwarmde tentencomplex met houtsnippers, smaakvolle decoraties en duizenden lampjes geniet het hooggeëerde publiek van muziek, dans, acrobatiek en humor, en beleeft jong en oud het ware kerstgevoel.

Ideale uitje


"De kaartverkoop is inmiddels gestart en mensen wachten best niet te lang met kaarten bestellen", vertelt circusdirecteur Alex Sijm. “Het Wintercircus is inmiddels een vaste waarde geworden voor vele families, en is het ideale uitje tijdens de kerstperiode. Elk jaar zijn zo goed als alle voorstellingen uitverkocht, en zeker de voorstellingen tijdens de feestdagen zijn populair.” Om teleurstellingen te vermijden wacht je dus best niet te lang met reserveren.
Men presenteert een programma met artiesten uit alle hoeken van Europa: Een ontroerend paardennummer en spier-krachtacrobatiek. Ook de beroemde clown Yann Rossi is weer van de partij. De Jongleurs, magiërs, trapezeartiesten en hoelahoepkunstenaars vormen samen een geheel. De voorstelling wordt afgesloten met een adembenemend scherp-schietnummer.
Entreebewijzen kosten standaard €19.00 aan de circuskassa. Wie reserveert via www.circussijm.nl geniet van inter-netkorting en betaalt per entreebewijs slechts €16,50 (ongeacht de leeftijd - 0 & 1 jaar gratis).

Meer berichten