Rollatorkeuring bij Maria Mater

  Nieuws

'T VELD - Revalidatie- en behandelcentrum Samen organiseert vrijdag 16 november van 10.00 tot 12.00 uur in samenwerking met Revatech een gratis rollatorkeuring in Maria Mater aan de Oranjelaan 59 in 't Veld.
Tijdens de rollatorkeuring wordt de rollator door een fysiotherapeut van Woonzorggroep Samen nagekeken en ingesteld op de persoonlijke situatie van de gebruiker. De rollatorkeuringen worden georganiseerd in samenwerking met Revatech, een revalidatietechnisch bedrijf dat zorg draagt voor de verstrekking van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen waardoor ouderen en mensen met een beperking hun zelfredzaamheid en mobiliteit kunnen vergroten. Zij kunnen kleine reparaties uitvoeren en de rollator technisch keuren.
Door de rollator regelmatig na te laten kijken, wordt het gebruik ervan geoptimaliseerd en het valgevaar beperkt. De rollatorkeuringen zijn gratis en bedoeld voor zowel cliënten van Woonzorggroep Samen als voor mensen van buitenaf. Aanmelden voor de rollatorkeuring is niet nodig.
Meer weten? Bel Revalidatie- en behandelcentrum Samen via 0224-211149 of mail naar behandelcentrum@woonzorggroepsamen.nl.

Meer berichten