Fietsvoordeelshop.nl herovert koppositie

  Nieuws
Fietsvoordeelshop.nl herovert koppositie
Fietsvoordeelshop.nl herovert koppositie (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - De strijd om de koppositie in de L'Arcade Administratie-Cup is voorlopig beslist in het voordeel van Fietsvoordeelshop.nl. Op de zesde speeldag werd een ruime 5-1 overwinning geboekt tegen de vorige koploper Schildersbedrijf Mol, waarmee Fietsvoordeelshop.nl de leiderspositie op basis van doelsaldo heroverde.
Nummer twee, Café Muizenvreugd, won namelijk eveneens, al werd die zege op De Heertjes/Albinotrouwringen 1 pas in de laatste minuut door Dennis Brandjes veilig gesteld: 3-2. VHC Jongens BV vocht zichzelf terug in de top drie, met een 6-3 overwinning op NVDB. SMP/De Verse Kippen had geen kind aan Poulino Media: 12-2. Dave van Dekken scoorde liefst vijfmaal. Kieskeurig en Latinos hielden elkaar na een enerverende wedstrijd in evenwicht: 4-4. Reyez! boekte zijn eerste overwinning; het won met 6-3 van Chelsea.

Veel goals en spektakel

In de 123Borstels.nl-Cup was er veel spektakel deze speelronde. Van Dijk Borstelwerken.nl schoot uit de startblokken tegen Damclub SNA, maar moest uiteindelijk alle zeilen bijzetten om de 2-1 vast te houden. Jos Kamp Assurantiën en Zonneveld Elektro maakte er een prima pot van met veel goals en kansen maar geen winnaar: 4-4. SmaakEnzo pakte tegen mededegradatiekandidaat Renses Automobielbedrijven drie belangrijke punten: 4-2. Horizon Transport & Koeriersdiensten liet zich volledig verrassen door een sterk spelend De Heertjes 4/Sunrise zonwering bv, dat zijn eerste overwinning boekte dit seizoen: 6-4. Koploper Autobedrijf John Visser won eenvoudig van Tips Thailand: 4-1. Zo staat Autobedrijf John Visser na vijf wedstrijden al vijf punten los van achtervolgers Jos Kamp Assurantiën, Horizon Transport & Koeriersdiensten en Used Products Heerhugowaard. Die laatste ploeg kwam in het doelpuntrijke duel tegen Jan Sprenkeling Square niet verder dan een gelijkspel: 6-6.

Meer berichten
 

Fotoseries