'Mooie kennismaking met opengestelde dagactiviteiten'

  Nieuws

HEERHUGOWAARD - De Pieter Raat Stichting organiseert zondagmiddag 25 november van 15.00 tot 19.00 uur in woonzorglocatie De Raatstede haar jaarlijkse Winterfair. Met veel kraampjes boordevol aantrekkelijke koopwaar van Waardse ondernemers en met leuke workshops, theater- en muziekoptredens, oud-Hollandse spelletjes, een loterij en rad van avontuur, lekkernijen en vooral heel veel gezelligheid. En een mooie gelegenheid om kennis te maken met de activiteiten die sinds begin oktober voor alle senioren uit Heerhugowaard zijn opengesteld. De entree voor de Winterfair is gratis.
Naast de gezelligheid van de Winterfair, is dit een uitgelezen kans om rond te kijken in De Raatstede. "Sinds oktober zijn onze restaurants en activiteiten opengesteld voor alle Waardse senioren", vertelt DPRS-bestuurder Gabriele Kasten. "Zo willen wij in samenwerking met de gemeente Heerhugowaard het welzijn van senioren bevorderen. Onze begeleiders en vrijwilligers organiseren met veel enthousiasme allerlei activiteiten: van muziek, gym, stoelyoga en klaverjassen tot kaarten maken, creatief met groen, samen koken en schilderen tot geheugenfitness, workshops en demonstraties. Dat doen we in De Raatstede, in restaurant Arboretum aan het Tamarixplantsoen en bij onze woonzorglocatie Hugo-Waard aan het G. Douplantsoen. Deelname aan de meeste activiteiten is gratis, voor sommige activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Onze gezellige Winterfair is een mooie gelegenheid om informatie te krijgen, de nieuwe activiteitenprogramma’s mee te nemen en de verbinding aan te gaan", aldus Kasten.

Rolstoelbus Thijs

Om (buurt)bewoners van de woonzorglocatie Hugo-Waard (G. Douplantsoen), Arboretum (Tamarixplantsoen) en Magnolia (Hortensialaan) ook de kans te bieden de Winterfair te bezoeken, rijdt Rolstoelbus Thijs langs deze locaties. De bus rijdt tussen 14.30 en 19.30 uur van de locatie Hugo-Waard via Arboretum en Magnolia naar De Raatstede. Een retourtje kost €3,50. De laatste rit vertrekt om 19.30 uur van De Raatstede, via Hugo-Waard en Arboretum naar Magnolia.
Kijk voor de vertrektijden op www.dprs.nl/winterfair of bel 072-5767200.

Meer berichten
 

Fotoseries