'Zo hoog hadden we niet verwacht'Opbrengst Rensen Advocaten Running Dinner overtreft stoutste verwachtingen

  Nieuws
Trots toont René Froger de voorlopige opbrengst van het het Rensen Advocaten Running Dinner dat JCI Heerhugowaard organiseerde ten bate van Voedselbank Nederland. (Foto: Chee Janssen)
Trots toont René Froger de voorlopige opbrengst van het het Rensen Advocaten Running Dinner dat JCI Heerhugowaard organiseerde ten bate van Voedselbank Nederland. (Foto: Chee Janssen) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Ruim twintigduizend euro, dat leverde het vrijdagavond 16 november door JCI Heerhugowaard georganiseerde Rensen Advocaten Running Dinner minimaal op. Deze tiende editie van het jaarlijkse liefdadigheidsevenement werd groots aangepakt vanwege het 25-jarig bestaan van JCI Heerhugowaard.


De 240 gasten konden smullen van de lekkerste hapjes bij toprestaurants Merlet, Fabels en de Bokkesprong. Op elke locatie kregen ze een andere gang geserveerd en tussen de restaurants reden bussen heen en weer. In Merlet werd het evenement vervolgens knallend uitgeluid met een spetterende feestavond met muzikale bijdragen van The Rich and Famous Band en een speciale gast: René Froger. "Het is dankzij die laatste dat we gekozen hebben voor Voedselbank Nederland als goed doel voor dit evenement", legt Bram Brons, voorzitter van het Rensen Advocaten Running Dinner, uit. "René is immers ambassadeur van de Voedselbank."
De opbrengst van € 20.650,- is niet alleen tot stand gekomen met de verkoop van tafels en stoelen voor het Rensen Advocaten Running Dinner, maar ook met een veiling waarbij geboden kon worden op prachtige kleinere en grote kavels waaronder VIP-kaarten voor 'De Toppers in Concert 2019', kunstwerken en een koffiezetapparaat van Kaldi. Bram: "Natuurlijk hoop je op een mooie opbrengst, maar dat het zo hoog zou zijn hadden we niet verwacht. En dan komt er misschien nog wat bij ook. We zijn dan ook heel tevreden over hoe het ging en kijken al uit naar het volgende evenement op onze agenda: de Heerhugowaard City Run 2019."

Meer berichten
 

Fotoseries