Kieskeurig verrast VHC Jongens

  Nieuws
Kieskeurig verrast VHC Jongens
Kieskeurig verrast VHC Jongens (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup heeft koploper Fietsvoordeelshop.nl opnieuw gewonnen. Tegen titelverdediger Latinos werd het 4-1. Café Muizenvreugd wist in het spoor van de koploper te blijven na een 5-1 zege op NVDB. Plek drie blijft in handen van SMP/De Verse Kippen, dat met een wedstrijd minder de koppositie nog altijd voor het grijpen heeft. In het doelpuntrijke treffen met Chelsea werd de vierde overwinning van het seizoen genoteerd: 9-4.
Schildersbedrijf Mol herpakte zich na twee nederlagen op rij en versloeg Poulino Media met 6-3. Kieskeurig deed goede zaken door VHC Jongens BV met 3-1 te verslaan en is nu terug te vinden op de vijfde plaats met slechts een achterstand van drie punten op de koploper. Reyez! kwam tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1 meerdere keren op achterstand, maar wist in de slotfase alsnog de overwinning binnen te halen. Rob van der Eng zorgde vlak voor tijd voor de winnende treffer: 5-4.

Veel gelijke spelen

De achtste ronde in de 123Borstels.nl-poule leverde veel gelijke spelen op: maar liefst drie van de zes ontmoetingen eindigen onbeslist. Koploper Autobedrijf John Visser ging echter onverstoorbaar door met winnen en haalde zelfs de dubbele cijfers tegen het arme De Heertjes 4/Sunrise zonwering bv: 15-1. Onderin pakte Renses Automobielbedrijven een puntje tegen Damclub SNA: 2-2. Middenmotors an Sprenkeling Square en Zonneveld Elektro bleven steken op 3-3. Het doelpuntrijke duel tussen nummer twee Used Products Heerhugowaard en middenmoter Van Dijk Borstelwerken.nl eindigde in 6-6. Tips Thailand zette de goede lijn van de laatste weken voort met een 7-2 overwinning op Smaak Enzo. Dé wedstrijd van de avond was de topper tussen Jos Kamp Assurantiën en Horizon Transport & Koeriersdiensten, die eindigde in een 7-4 zege voor Jos Kamp.

Meer berichten
 

Fotoseries