Hugo Boys weer met lege handen

Nieuws

HEERHUGOWAARD - De dappere poging om de negatieve reeks van drie nederlagen op rij te doorbreken heeft Hugo Boys helaas niets opgeleverd. De punten bleven in Warmenhuizen na de 2-0 nederlaag tegen VIOS-W.
Niet dat Hugo Boys zoveel minder was dan haar tegenstander, maar VIOS-W was simpelweg doeltreffender. Al in de eerste minuut moest keeper Beers redding brengen om een snelle achterstand te voorkomen. Op een moeilijk bespeelbaar veld was VIOS-W qua veldspel iets sterker. Toch waren er kansen over en weer, al werden die in de eerste helft niet verzilverd. De tweede helft begonnen de Oranjehemden sterk, met een dot van een kans voor Bob de Wit, die zijn vlammende schot op doel ternauwernood overgetikt zag worden door de VIOS-doelman. Halverwege de tweede helft nam VIOS-W het initiatief weer over. Een strak aangesneden vrije trap werd bekwaam ingetikt door Nick Schipper: 1-0. Dit was het teken voor trainer Jorgen Heurter om zijn tactiek aan te passen. Er moest meer druk naar voren komen. Er kwamen kansen, maar keeper Laan en verschillende verdedigers van VIOS-W verhinderden de gelijkmaker. En zoals je wel vaker ziet, dan valt ie aan de andere kant. In de laatste minuut snelde Schipper zijn tegenstander voorbij om vanaf links voor te zetten. Zijn (mislukte-) voorzet belandde over keeper Beers in het Hugo Boys-doel en zorgde voor de eindstand van 2-0.