'Een huis voor Harry' - Nationale Voorleesdagen in bibliotheek

  Nieuws
(Foto: aangeleverd)
(Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen - woensdag 23 januari tot en met zaterdag 2 februari - naar de bibliotheken van Kennemerwaard. Alles staat tijdens deze feestelijke dagen in het teken van voorlezen en prentenboeken voor peuters en kleuters.
Voorlezen aan kinderen is belangrijk het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hun veel plezier. Tijdens De Nationale Voorleesdagen wordt het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen gepromoot. Zo worden kleintjes grote lezers.

Prentenboek van het jaar

Er wordt gelezen uit het prentenboek van het jaar, 'Een huis voor Harry' van Leo Timmers. In de bibliotheek in Heerhugowaard Centrum wordt woensdag 23 januari om 09.15 uur én 10.15 uur voorgelezen; donderdag 31 januari kunnen kinderen en hun ouders om 10.30 uur terecht in de bibliotheek in Heerhugowaard-De Noord.
Peuterdansen en voorstelling

Amy van der Haagen verzorgt dinsdag 29 januari om 10.00 uur een workshop dansen voor peuters in de bibliotheek in Heerhugowaard Centrum en theatergezelschap Potitco speelt zaterdagochtend 26 januari vanaf 11.00 uur een sprankelende voorstelling in de bibliotheek aan de Parelhof 1.
Clown Niekie bezoekt de bibliotheek in Heerhugowaard De Noord donderdag 31 januari vanaf 15.15 uur voor een ballonnenfeest.
Nog geen lid?

Tijdens de Nationale Voorleesdagen kunnen kinderen tussen de nul en zes jaar oud gratis lid worden van Bibliotheek Kennemerwaard. Er hoeven geen inschrijfkosten betaald te worden. Ook krijgen kinderen die in die periode worden aangemeld als lid het vingerpoppetje Harry cadeau (zolang de voorraad strekt).
Kijk voor meer informatie over de activiteiten op www.bibliotheekkennmerwaard.nl.

Meer berichten