Nederlands kampioenschap VG-biljarten voor teams

  Nieuws

REGIO - Bij Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee vindt zaterdag 4 en zondag 5 februari het Nederlands kampioenschap voor teams voor VG-biljarters plaats. De organisatie daarvan is in handen van de Commissie voor VG-Biljarten van de KNBB-vereniging Carambole. Eén van de deelnemende teams is team A van VG-biljartvereniging De Reiger uit Heerhugowaard.
In een drietal voorronden hebben zich in totaal negen teams geplaatst. Samen met de kampioen van vorig jaar (het team A van 1 en nog 5 uit Oegstgeest) en de Heerhugowaardse ploeg, strijden teams uit onder meer Duizel, Groesbeek, Oirschot, Apeldoorn, Breda en Haarlem om de titel.
Het motto van de Commissie VG-Biljarten is 'normaal waar mogelijk, bijzonder waar nodig'. Dat vertaalt zich op dit kampioenschap in het zoveel mogelijk toepassen van de reglementen van de KNBB en de aanwezigheid van gekwalificeerde arbiters aan de biljarttafels. Dit evenement is mogelijk geworden dankzij een flinke bijdrage vanuit de Vereniging Carambole en tal van sponsors die deze doelgroep een warm hart toedragen.

Moedig ze aan

Belangstellenden zijn van harte welkom om de biljarters aan te moedigen. Hotel Zuiderduin is te vinden aan de Zeeweg 52 in Egmond aan Zee. De toegang is gratis en nabij het hotel kan gratis geparkeerd worden. Zaterdag beginnen de wedstrijden om 11.00 uur, zondag om 10.30 uur. Zaterdagavond wordt een spel- en ontspanningsavond georganiseerd voor de deelnemers.

Meer berichten
 

Fotoseries