NVDB, in de goudkleurige shirts, had weinig moeite met Mors Grondverzet.
NVDB, in de goudkleurige shirts, had weinig moeite met Mors Grondverzet. ((Foto: Aangeleverd))

Titelverdediger uitgeschakeld in bekertoernooi

  Sport

HEERHUGOWAARD - Bekerhouder Schildersbedrijf Mol is uitgeschakeld in de Thandiwe bekercompetitie. Met nog één minuut op de klok en een stand van 5-5 ging de titelverdediger op zoek naar de winnende treffer tegen Kieskeurig. Door slordig balverlies viel de beslissende goal echter aan de andere kant (5-6) en plaatst Kieskeurig zich voor de kwartfinales.

Fietsvoordeelshop.nl zette de koploper in de L'Arcade Administratie-cu,p SMP/De Verse Kippen, simpel aan de kant: 5-1. Used Products Heerhugowaard en Zonneveld Elektro maakten er een spannende en aantrekkelijke pot van, die eindigde in 4-3. Tips Thailand liet Café Muizenvreugd flink zweten, maar ging uiteindelijk toch met 2-3 onderuit. De Praktijk gaf het veel hoger aangeschreven VHC Jongens bv uitstekend partij (2-2) en gaf zich pas na penalty's gewonnen. Ook bij de partij tussen Horizon Transport- en koeriersdiensten en SDV Installatietechniek kwamen er strafschoppen aan te pas, nadat de reguliere speeltijd met 4-4 werd afgesloten. Het was uiteindelijk Horizon dat zich bij de laatste acht plaatste. Autobedrijf John Visser, leider in de stand om de 123Borstels.nl-cup, was op dreef tegen de nummer drie uit die competitie, Jan Sprenkeling Square: het werd maar liefst 9-1. Ook NVDB had een makkelijke avond; het won met 9-0 van Mors grondverzet

De kwartfinales worden woensdag 3 april gespeeld: 18.55 uur Café Muizenvreugd – Kieskeurig; 19.25 uur Autobedrijf John Visser – NVDB; 19.55 uur VHC Jongens bv - Horizon Transport- & Koeriersdiensten; 20.25 uur Used Products Heerhugowaard - Fietsvoordeelshop.nl.

Topper eindigt onbeslist

De wedstrijd tussen koploper Autobedrijf John Visser en de nummer twee Jos Kamp Assurantiën in de 123Borstels.nl cup eindigde na een enerverende wedstrijd vol gele kaarten, een rode kaart en een eigen doelpunt in 4-4. Hierdoor blijft de strijd om de tweede plaats ongemeen spannend. Onderin speelden Smaak Enzo en Renses Automobielbedrijven beiden een puike partij, maar konden helaas net geen puntje pakken. Renses ging met 3-4 onderuit tegen Used Products Heerhugowaard en Smaak Enzo liet een punt glippen tegen Damclub SNA: 1-2. Jan Sprenkeling Square won met 6-3 van Horizon Transport- & Koeriersdiensten en Zonneveld Elektro haalde de dubbele cijfers tegen Van Dijk: 10-1. Tips Thailand boekte een overtuigende zege op De Heertjes 4/Sunrise Zonwering bv: 6-1.

Na vijftien speelronden heeft Autobedrijf John Visser een straatlengte voorsprong - twaalf punten - op de concurrentie en maken Used Products, Zonneveld Elektro, Jos Kamp Assurantiën, Jan Sprenkeling Square én Horizon Transport- & Koeriersdiensten allemaal nog aanspraak op de tweede plaats. De Heertjes 4, Renses en Smaak Enzo moeten uitvechten welke twee teams er zullen degraderen.

Meer berichten
 

Fotoseries