Esdégé-Reigersdaal (in het geel-blauw) versloeg Glazenwassers- en reinigingsbedrijf R. de Hond met 3-1.
Esdégé-Reigersdaal (in het geel-blauw) versloeg Glazenwassers- en reinigingsbedrijf R. de Hond met 3-1. ((Foto: Aangeleverd))

De Praktijk onofficieel kampioen

  Sport

HEERHUGOWAARD - In de Rodi Media-Cup heeft De Praktijk officieel nog slechts één puntje nodig om het kampioenschap definitief te kunnen vieren. De topper tegen Dicks Vage Kennissen werd met 6-0 gewonnen. De enige ploeg die nog roet in het eten kan gooien is Esdege-Reigersdaal, dat met 3-1 won van Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. en met nog vijf wedstrijden te gaan een achterstand van vijftien punten heeft op de koploper.

Gofilex deed goede zaken door AKD Adviesgroep met 7-2 te verslaan en staat nog maar één punt achter op nummer drie Dicks Vage Kennissen. In de D2 Cup komt de eindwinst voor Banosol steeds dichterbij na de 6-2 zege op nummer twee ERP360/Vobit. Harm & Es Woningstoffering versloeg CDV Holding Heerhugowaard met 4-2. Mors Grondverzet behaalde de derde overwinning van het seizoen na de 8-4 overwinning op De Heertjes/Albinotrouwringen 3.

Beker

Café Muizenvreugd en Fietsvoordeelshop.nl treffen elkaar in de finale van de Vakantiehuis Thandiwe-Cup. Café Muizenvreugd versloeg in de kwartfinale na strafschoppen Kieskeurig en ook in de halve finale, tegen Autobedrijf John Visser kwamen er strafschoppen aan te pas. Fietsvoordeelshop.nl had weinig moeite met Used Products Heerhugowaard (4-0) voor een plek bij de laatste vier. VHC Jongens BV bood in de halve finales beduidend meer tegenstand en gaf zich pas diep in de strafschoppenserie gewonnen.

123Borstels.nl-Cup

De Heertjes 4/Sunrise ging in de 123Borstels.nl-Cup met 1-2 onderuit tegen Zonneveld Elektro. De wedstrijd tussen Renses Automobielbedrijven en Van Dijk Borstelwerken.nl werd pas in de slotfase beslist: 1-2. Jan Sprenkeling Square won met 4-2 van Damclub SNA. Spannender was het bij Tips Thailand tegen Horizon transportdiensten: 5-6. Smaak Enzo verweerde zich kranig tegen koploper Autobedrijf John Visser en hield lang stand, maar kreeg uiteindelijk toch met 8-0 om de oren. Used Products kende geen problemen met Jos Kamp Assurantiën: 6-1.

Meer berichten