Het team van kampioen Autobedrijf John Visser haalde opnieuw dubbele cijfers.
Het team van kampioen Autobedrijf John Visser haalde opnieuw dubbele cijfers. ((Foto: Aangeleverd))

VHC Jongens naar winst A2 Cup

  Sport

VHC Jongens naar winst A2 Cup

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup heeft Fietsvoordeelshop.nl de titel voor het grijpen, nadat het ook de topper tegen SMP/De Verse Kippen won: 4-2. Hiermee is de voorsprong van de lijstaanvoerder vergroot naar zes punten, al heeft SMP/De Verse Kippen wel een wedstrijd minder gespeeld.

De eerste achtervolger, met een achterstand van vijf punten en ook een wedstrijd minder, is Café Muizenvreugd dat in de laatste tien minuten wegliep bij Schildersbedrijf Mol: 6-1. Reyez! kende weinig moeite met Kieskeurig en liet een ruime 8-1 overwinning noteren. De A2 Cup is een prooi geworden voor VHC Jongens BV, dat De Heertjes/Albinotrouwringen 1 na een doelpuntrijk met 5-7 versloeg. Chelsea maakte in de slotfase een 1-3 achterstand tegen NVDB ongedaan en greep een welverdiend punt: 3-3.

Rodi Media-cup

In de Rodi Media-Cup blijft De Praktijk zijn sportieve plicht doen en zo is de ploeg op weg naar de maximale score over een heel seizoen. Tegen Esdégé-Reigersdaal werd de 3-1 achterstand omgebogen in een 3-5 zege. Dicks Vage Kennissen nam de tweede plaats over van Esdégé, na een 2-3 overwinning op Gofilex. AKD Adviesgroep noteerde een 7-0 overwinning op Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. In de D2 Cup schoof eindwinnaar Banosol Harm & Es Woningstoffering eenvoudig met 10-3 opzij. ERP360/Vobit was met 6-0 te sterk voor De Heertjes/Albinotrouwringen 3. Spannender was het duel tussen Mors Grondverzet en CDV Holding Heerhugowaard, dat pas in de slotfase een winnaar opleverde: 2-3.

123Borstels.nl cup

Door een verrassende 4-1 overwinning op Damclub SNA heeft Renses Automobielbedrijven onderin in de 123Borstels.nl cup goede zaken gedaan. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft Renses nu drie punten voorsprong op concurrent De Heertjes 4/ Sunrise zonwering b.v. én een beter doelsaldo. De Heertjes 4 had niets in te brengen tegen kampioen Autobedrijf John Visser: 11-0. Middenmoter Tips Thailand haalde flink uit tegen Smaak Enzo (13-0), dat zo goed als zeker degradeert. Rico Vlaar zorgde in deze wedstrijd voor een uniek record door twee keer een officiële hattrick te scoren, beiden in drie minuten! In de strijd om de tweede plaats heeft Used Products Heerhugowaard, dat met 5-0 won van Van Dijk Borstelwerken.nl, de beste papieren. Jan Sprenkeling Square kwam met de schrik vrij tegen Zonneveld Elektro: 5-4. Horizon Transport & Koeriersdiensten ging met maar liefst 9-2 onderuit tegen Jos Kamp Assurantiën.

Meer berichten