Foto: Archief

Hugo Boys schiet tekort

  Sport

NIBBIXWOUD - Hugo Boys vertrok zondag 12 mei naar sportcomplex De Dres om tegen SEW de broodnodige punten te pakken om de nacompetitie te kunnen ontwijken. Het kwam echter van een koude kermis thuis: 3-0.

Voordat ze goed en wel bezig waren stond de 1-0 al op het scorebord. Door onnodig balverlies op het middenveld bracht SEW de bal voor vanaf de linkerkant zodat Travis Reuser de scoren kon openen: 1-0. Niet lang daar na kregen de oranjehemden de kans om gelijk te komen, maar de inzet van Bo Groen werd van de doellijn gehaald. In de 23e minuut werd een goal van diezelfde Groen door de scheidsrechter afgekeurd wegens buitenspel, waarna SEW niet veel later na knullig balverlies in de Noordender defensie de 2-0 aantekende. Ook na de thee kwam Hugo Boys er ook moeilijk doorheen bij de SEW-verdedigers. Aan de andere kant viel vervolgens de 3-0. Aanvoerder Jeffrey Keizer bereikte met een schitterend lobje Mitch Rekveld randje buitenspel, en die rondde feilloos af. Ondanks de wissels die trainer Heurter toepaste kwamen de bezoekers voetbalvermogen tekort om het de ploeg uit Nibbixwoud echt moeilijk te maken.

Hugo Boys heeft met nog twee wedstrijden voor de boeg goede kansen om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen maar dan zal er wel gewonnen moeten worden van VVW en/of Grasshoppers.

Meer berichten