Oud-voetballer Wim Kieft (r) in gesprek met journalist Eddy van der Ley.
Oud-voetballer Wim Kieft (r) in gesprek met journalist Eddy van der Ley. ((Foto: Mario Hofstee))

Theatercollege Eddy van der Ley en Wim Kieft

  Sport

HEERHUGOWAARD - Sportverslaggever en journalist Eddy van der Ley vraagt Wim Kieft zaterdag 14 september tijdens een inspirerend theatercollege het hemd van het lijf over zijn grootste pieken, diepste dalen en zijn 'comeback'.

Tijdens het EK van 1988 scoorde Wim Kieft acht minuten voor het einde van de wedstrijd met een kopbal, waardoor Nederland doorging naar de halve finale en uiteindelijk Europees kampioen werd. Een legendarisch moment van een fenomenale voetballer. Na zijn succesvolle profcarrière kende Kieft een heel wat minder glansrijk privéleven. Verslavingen aan cocaïne en drank zorgden voor leugens, schulden, schaamte en eenzaamheid. Maar hij vond een weg terug. Inmiddels is hij alweer geruime tijd één van de meest populaire en deskundige voetbalanalisten van ons land.

Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling in het gezellige Café Cool? Dat kan! Reserveer dan het Nagenietarrangement voor slechts € 6,50 per persoon.

Meer berichten