Foto:

Fakiri schiet Beemsterboer langs Reyez!

  Sport

HEERHUGOWAARD - Dat Reyez! niet goed aan het seizoen begonnen is, werd ook in de eerste ronde van de Banosol-bekercompetitie onderstreept. De ploeg ging met ruime cijfers (8-2) onderuit tegen Beemsterboer. Uitblinker was Mounir Fakiri met vier treffers.

Fietsvoordeelshop.nl bleek een maatje te groot voor Jos Kamp Assurantiën: 7-0. Strafschoppen moesten voor de beslissing zorgen in het duel tussen Chelsea en Schildersbedrijf Mol (2-2); uiteindelijk trok laatstgenoemde aan het langste eind. Kieskeurig had de nodige moeite met debestevergelijkingssites.nl en kon pas in de slotfase de zege binnenhalen: 3-2. Mors Grondverzet behaalde tegen CDV Holding de eerste overwinning van het seizoen te behalen: 5-2. DNR-Energy verzekerde zich van een plek in de volgende ronde na een 3-1 zege op Harm & Es Woningstoffering. De Heertjes 4/ Sunrise zonwering bv ontdeed zich met 4-2 van FC Real Deception. AKD Adviesgroep boekte een 2-0 overwinning op Snijder Sfeerverwarming.

Tips Thailand zorgde voor een verrassing met een 4-0 zege op De Heertjes/Albinotrouwringen 1. NVDB plaatste zich ook voor de volgende ronde, door Horizon Transport & Koeriersdiensten met 4-2 aan de kant te schuiven. Van Dijk Borstelwerken.nl had penalty's nodig om zich te kunnen ontdoen van Renses Automobielbedrijven (1-1). Jan Sprenkeling Square lukte het pas in de slotfase om Damclub SNA van zich af te schudden: 3-1. Gofilex had geen kind aan Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. en won mede dankzij een hattrick van Kay Besseling met 7-2. Smaak Enzo won met ruime cijfers van De Heertjes/Albinotrouwringen 3; Rob Dekker scoorde viermaal in de met 6-2 gewonnen wedstrijd. L'Arcade wist een vroege achterstand tegen TOP om te buigen in een 5-2 overwinning en Bouwbedrijf Bert Groot kende weinig moeite met 4FUN: 4-2.

Meer berichten