Slordig FC Marlène geeft voorsprong uit handen

FC Marlene gaf een fraaie 4-2 voorsprong wel heel gemakkelijk uit handen.
FC Marlene gaf een fraaie 4-2 voorsprong wel heel gemakkelijk uit handen. (Foto: Sander Kaaij)

HEERHUGOWAARD – FC Marlène had vrijdag 11 oktober in sporthal Waardergolf goede zaken kunnen doen. De formatie van coach Carlo van der Waals stond ruim tien minuten voor het laatste fluitsignaal nog met 4-2 voor, maar gaf door slordig spel de voorsprong alsnog uit handen: 4-4.

Het Rotterdamse TPP/Feyenoord stond als allerlaatste zonder punten en vierde dit gelijke spel na het laatste fluitsignaal, als een overwinning. FC Marlène begon sterk en via een treffer van Illias Bouzit in de vierde minuut leek er geen vuiltje aan de lucht voor de Heerhugowaardse formatie. Maar door slordig en gemakzuchtig spel, stond in dezelfde minuut de gelijkmaker op het scorebord. De hardwerkende Rotterdammers kwamen zelfs op voorsprong, maar door treffers van de broertjes Felix en Wessel Verhaar werd er gewisseld met een 3-2 voorsprong. Na de wissel werd de voorsprong door Issy Hamdaoui vergroot tot 4-2, maar dat bleek uiteindelijk niet genoeg, omdat TPP/Feyenoord profiteerde van persoonlijke fouten van de thuisploeg: 4-4.

Na dit gelijke spel zakt FC Marlène naar een zevende plek op de ranglijst.