Reyez! (in het wit) boekt zijn eerste overwinning.
Reyez! (in het wit) boekt zijn eerste overwinning. ((Foto: Aangeleverd))

Zaalvoetballers Reyez! laten eerste overwinning noteren

  Sport

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup staat er voorlopig geen maat op Autobedrijf John Visser. De koploper won ook van Schildersbedrijf Mol (7-3) en blijft zo aan de leiding met vijftien punten uit vijf wedstrijden. Café Muizenvreugd blijft de eerste achtervolger, na de 5-1 overwinning op Fietsvoordeelshop.nl.

VHC Jongens BV blijft in het spoor van Café Muizenvreugd; De Heertjes/Albinotrouwringen 1 werd simpel opzijgeschoven: 5-2. Kieskeurig klom op naar plek vier na een 1-6 overwinning op Chelsea. Used Products Den Helder hield knap stand tegen SMP/De Verse Kippen: 5-4. Reyez! boekte tegen NVDB de eerste overwinning van het seizoen: 5-2.

Rodi Media-cup

In de Rodi Media-Cup walste koploper Gofilex over hekkensluiter CDV Holding Heerhugowaard heen: 0-11. De voorsprong van Gofilex op de eerste achtervolger Banosol is slechts twee punten. Ook die ploeg boekte een zege, op Harm en Es Woningstoffering: 5-3. TOP blijft ook in de buurt na de 3-2 zege op 4FUN. AKD Adviesgroep blijft op de vierde plaats staan na een 4-6 overwinning op ERP360/Vobit. Dicks Vage Kennissen had een makkelijke avond tegen Mors Grondverzet en liet een 8-1 overwinning noteren. De Heertjes/Albinotrouwringen 3 vierde de eerste overwinning van het seizoen: tegen Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. werd het 4-2.

Klik hier voor de standen.

Meer berichten