Een speler van Tips Thailand (in helder rood shirt) verschalkt de doelman van Damclub SNA.
Een speler van Tips Thailand (in helder rood shirt) verschalkt de doelman van Damclub SNA. ((Foto: Aangeleverd))

Van Dijk Borstelwerken.nl stunt tegen koploper

  Sport

HEERHUGOWAARD - In de vijfde ronde in de 123Borstels.nl cup (poule B) heeft middenmoter Van Dijk Borstelwerken verrassend met 4-3 gewonnen van koploper Energy Trust. Hierdoor is Tips Thailand in de stand langszij gekomen, maar behoudt Energy Trust op doelsaldo de koppositie. Onderin boekten Renses Automobielbedrijven en Jos Kamp Assurantiën de eerste overwinning van het seizoen.

Debestevergelijkingssites.nl ging met 2-5 onderuit tegen Jan Sprenkeling Square. In het duel tussen Damclub SNA en Tips Thailand zat het venijn in de staart zat. De 4-5 van Ted van Lammeren in de slotminuut bracht Tips niet alleen de overwinning, maar tevens de gedeelde koppositie. Onderin deed Renses Automobielbedrijven goede zaken door met 4-2 van subtopper Horizon Transport & Koeriersdiensten te winnen. Zonneveld Elektro heeft zijn draai ook gevonden en versloeg Beemsterboer met 6-4. Jos Kamp Assurantiën won met 7-3 van Vakantiehuis Thandiwe en boekte zo zijn eerste overwinning van het seizoen.

Kieskeurig nu derde

De koploper in de L'Arcade Administratie-Cup, Autobedrijf John Visser, had geen kind aan Chelsea: 12-1. Loran Schouten was met vier treffers de topscorer. Eerste achtervolger Café Muizenvreugd won met 5-2 van VHC Jongens BV. Kieskeurig profiteerde van de nederlaag van VHC Jongens en is na de 6-1 overwinning op SMP/De Verse Kippen de nieuwe nummer drie. Used Products Den Helder klom dankzij een 6-1 zege op NVDB op naar plek vier. Fietsvoordeelshop.nl is weer terug in het linkerrijtje na een belangrijke 0-3 overwinning op Reyez!. De Heertjes/Albinotrouwringen 1 boekte de tweede overwinning van het seizoen door Schildersbedrijf Mol met 5-2 te verslaan.

Meer berichten