Kijk voor uitslagen en standen op www.recreatievoetbal.nl.
Kijk voor uitslagen en standen op www.recreatievoetbal.nl. (Foto: Archief)

Zaalvoetbal: Autobedrijf John Visser niet langer ongeslagen

  Sport

HEERHUGOWAARD - In de L'Arcade Administratie-Cup heeft Used Products Den Helder na een fraaie comeback Autobedrijf John Visser op de eerste nederlaag van het seizoen getrakteerd. In de slotminuut was het Guillaume Rijssel die voor de 4-3 zorgde. Autobedrijf John Visser blijft ondanks de nederlaag wel de ranglijst aanvoeren.

Eerste achtervolger Café Muizenvreugd verkleinde het gat met de koploper tot vier punten na een simpele overwinning op Chelsea: 1-7. Kieskeurig moest tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1 genoegen nemen met een punt: 2-2. Fietsvoordeelshop.nl stelde pas in de laatste minuut de zege veilig tegen NVDB: 2-1. VHC Jongens schoof SMP/De Verse Kippen opzij: 4-2.. Schildersbedrijf Mol boekte een belangrijke overwinning op Reyez!: 6-2.

Rodi Media-Cup

Op Gofilex staat dit seizoen geen maat in de Rodi Media-Cup. Ook nummer drie AKD Adviesgroep met zonder mededogen met indrukwekkende cijfers opgerold: 13-1. Nummer twee Banosol liep averij op na het 3-3 gelijkspel tegen Dicks Vage Kennissen, waardoor het verschil met de koploper nu vier punten is. TOP is de nieuwe nummer drie na een 4-4 gelijkspel tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 3. Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn deed goede zaken met een 6-4 overwinning op Harm & Es Woningstoffering. Na drie nederlagen op rij wist ERP360/Vobit weer eens te winnen: 4FUN werd met 4-2 verslagen. Ondanks goed spel bleef CDV Holding Heerhugowaard opnieuw met lege handen. Bryan Jansen bezorgde Mors Grondverzet vlak voor het eindsignaal de volle winst: 3-2.

Meer berichten