(Foto: (Logo: Archief))

Ronald de Rooij nieuwe trainer KSV

  Sport

HEERHUGOWAARD - Ronald de Rooij is komend voetbalseizoen de nieuwe trainer van KSV. Doordat de club in de zomer afscheid neemt van Tristan Ooms is de derdeklasser uit 't Kruis op zoek gegaan naar een opvolger. En die was snel gevonden.

"We zijn erg blij dat Ronald onze nieuwe trainer gaat worden. Hij heeft enorm veel ervaring in de regionale voetbalwereld als trainer opgebouwd. Daarnaast verliepen de gesprekken heel plezierig en waren we in de club unaniem enthousiast over hem. We kijken echt uit naar de samenwerking'', aldus Rick Volkers die bij KSV als bestuurslid voetbalzaken actief is.

Momenteel traint De Rooij voor het derde seizoen Hollandia T. De club uit Tuitjenhorn is onder hem een stabiele derdeklasser geworden. Eerder was de in Langedijk woonachtige oefenmeester actief bij onder meer DTS, Hugo Boys, Dynamo en Berdos. Volkers: "Zijn ervaring als trainer is enorm en Ronald heeft bewezen dat hij met succes werkzaam kan zijn bij echte dorpsclubs. Prestaties zijn belangrijk ,maar ook het sociale belang van een vereniging telt bij hem. Dat spreekt ons ook erg aan."

KSV probeert zich na de winterstop te handhaven in de derde klasse. Onder leiding van Tristan Ooms werd het afgelopen seizoen kampioen in de vierde klasse.

Meer berichten