Foto: Archief

Enorme stunt in 123Borstels.nl cup

  Sport

HEERHUGOWAARD - Rodelantaarndrager debestevergelijkingssites.nl heeft in de 123Borstels.nl cup, de een na hoogste klasse in het recreatievoetbal, voor een daverende verrassing gezorgd door (gedeeld) koploper Beemsterboer met maar liefst 9-4 te verslaan. Door deze onverwachte zege stijgt debestevergelijkingssites.nl naar de veilige tiende plaats. Klein lichtpuntje voor Beemsterboer: Mounir Fakiri maakte vier treffers en verstevigde zijn koppositie in de strijd om de Joosten Staalbouw Topscorerstrofee.

De twee andere koplopers, namelijk Energy Trust en Jan Sprenkeling Square, speelden tegen elkaar en dit duel werd overtuigend gewonnen door Energy Trust (5-1). Middenmoters Horizon Transport & Koeriersdiensten en Van Dijk Borstelwerken.nl maakten er een spannend duel van dat Van Dijk uiteindelijk met 4-3 won. Zonneveld Elektro klom naar de derde plaats na een 6-3 overwinning op Vakantiehuis Thandiwe. Damclub SNA leed tegen middenmoter Jos Kamp Assurantiën zijn zevende (!) nederlaag op rij - zij het nipt met 3-2 - en staat nu op de laatste plaats. Tips Thailand staat na een 7-3 overwinning op laagvlieger Renses Autombielbedrijven op een fraaie tweede plaats.

L'Arcade Administratie-Cup

In de L'Arcade Administratie-Cup is de voorsprong van koploper Autobedrijf John Visser geslonken tot slechts een punt. In het duel met de nummer twee Café Muizenvreugd ging de lijstaanvoerder met 4-1 onderuit en zo is de spanning bovenin weer helemaal terug. Used Products Den Helder liet de kans liggen om op twee punten van de koppositie te komen na de 3-0 nederlaag tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1. Fietsvoordeelshop.nl ging met 4-3 onderuit tegen Chelsea, da met deze tweede overwinning van het seizoen van de laatste plaats af is. Kieskeurig deed goede zaken door Reyez! met 4-2 te verslaan en heeft nu op doelsaldo de derde plaats in handen. VHC Jongens BV kreeg de drie punten in de schoot geworpen omdat Schilderbedrijf Mol niet in staat was om een team op de been te brengen. Dankzij de reglementaire 0-5 overwinning staat VHC Jongens nu in punten gelijk met Kieskeurig, met een doelsaldoverschil van vier in het voordeel van Kieskeurig (plus acht tegen plus vier). Het duel tussen SMP/De Verse Kippen en NVDB werd verplaatst naar woensdag 29 januari.

Meer berichten