Jos Kamp Assurantiën (in het wit) haalde dubbele cijfers tegen Beemsterboer.
Jos Kamp Assurantiën (in het wit) haalde dubbele cijfers tegen Beemsterboer. ((Foto: Aangeleverd))

Zaalvoetbal: Damclub SNA wint eindelijk weer eens

  Sport

HEERHUGOWAARD - Na acht opeenvolgende nederlagen heeft rodelantaarndrager Damclub SNA eindelijk weer eens gewonnen in poule B. De degradatiekraker tegen Renses Automobielbedrijven leverde een benauwde 2-1 zege op voor het damteam, dat door dit resultaat de laatste plaats verlaat en overlaat aan Renses.

Koplopers Energy Trust en Tips Thailand wonnen beiden overtuigend en blijven zodoende aan kop. Op drie punten achterstand bezet Jan Sprenkeling Square de derde plaats. Horizon Transport & Koeriersdiensten kon Energy Trust in de beginfase nog redelijk bijbenen, maar ging na een tempoversnelling van de koploper halverwege de wedstrijd toch met ruime cijfers de boot in: 13-5. Sercan Yilmaz maakte namens Energy Trust maar liefst vijf doelpunten. Tips Thailand had meer moeite met het tegen degradatie vechtende Vakantiehuis Thandiwe dan vooraf gedacht, maar won met 6-3. Middenmotor Jos Kamp Assurantiën was op dreef en haalde dubbele cijfers tegen subtopper Beemsterboer: 10-6.

Debestevergelijkingssites.nl is duidelijk aan een indrukwekkende reeks bezig en won nu voor de derde keer op rij: middenmoter Van Dijk Borstelwerken werd nu met 5-2 aan de zegekar gebonden. Subtoppers Jan Sprenkeling Square en Zonneveld Elektro maakten er een aantrekkelijk en spannend duel van dat in de laatste minuut door Hong-Xian Yeh werd beslist in het voordeel van Jan Sprenkeling Square: 7-6.

Kijk hier voor alle uitslagen en standen.

Patricia Smagge
Meer berichten