Reiger Boys organiseert Vakantie Voetbalschool

3. Sport
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van voetbal én hun vaardigheden willen verbeteren organiseert Reiger Boys in de zomervakantie een Vakantie Voetbalschool.

"We merken dat er behoefte is onder de leden om iets extra's te doen in de vakantieperiode en gelukkig hebben we een groep enthousiaste vrijwilligers die bereid zijn de organisatie op zich te nemen", aldus Rick Zwanenburg, bestuurslid Voetbalzaken Facilitair (a.i.) bij Reiger Boys. "We zijn blij dat Heerhugowaard Sport snel hun medewerking verleenden zodat we snel konden starten met de organisatie. De eerste inschrijvingen kwamen snel binnen, dit merken we ook met onze Voetbaldagen en de Voetbalschool."

De Vakantie Voetbalschool wordt gehouden in de eerste (dinsdag 7 tot en met donderdag 9 juli) en tweede week (dinsdag 14 tot en met donderdag 16 juli) van de zomervakantie. De voetbalschool duurt van 09.30 uur tot 16.00 uur en is dus zonder overnachting. Naast trainingen onder begeleiding van gediplomeerde trainers, een toernooivorm en andere activiteiten zal er ook op FIFA skills getraind worden. Alle deelnemers krijgen een eigen oefenbal en mogen deze houden.

Er is plaats voor maximaal zestig jongens en meiden per keer in de leeftijd van negen tot en met vijftien jaar. Je hoeft geen lid te zijn van Reiger Boys om deel te nemen. Voor meer informatie, kosten en inschrijven, klik hier.