Maak (gratis) kennis met tennis bij TV Heerhugowaard

Sport
Kom op de prachtige accommodatie van TV Heerhugowaard kennismaken met tennis.
Kom op de prachtige accommodatie van TV Heerhugowaard kennismaken met tennis. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Wil jij ontdekken of tennis dé sport voor jou is? TV Heerhugowaard biedt jeugd van vijf tot en met zeventien jaar nu de mogelijkheid om twee gratis proeflessen te volgen op haar mooie tennispark.

“Bij onze vereniging wordt training gegeven aan alle generaties; van de allerjongste jeugd tot en met de pro’s uit de Eredivisie. De vereniging heeft veertien gravelbanen, vier all-weatherbanen en een eigen tennishal met vijf hardcourtbanen. Jeugd tot en met twaalf jaar traint via het tenniskids-systeem, met verschillende soorten ballen en baangrootte. 

De gratis proeflessen worden gegeven door onze eigen enthousiaste en gediplomeerde tennistrainers. Sportkleding en sportschoenen zijn voldoende, de vereniging zorgt voor de rackets en de ballen. Op onze tennisvereniging worden dagelijks trainingen gegeven aan jeugd van diverse leeftijden en niveaus. De proeflessen worden dan ook in overleg gepland. Doe mee en mail naar tenniskids.hhw@gmail.com om de gratis proeflessen aan te vragen.”