Aftrap schoolvoetbaltoernooi op het complex van SVW ‘27

Sport
Sponsors René (l) en Marco met de teams van Reflector (in oranje shirts) en de Familieschool. Beide teams samen op de foto; ook dat zorgt voor verbinding. De Reflector won de wedstrijd overigens met 3-0.
Sponsors René (l) en Marco met de teams van Reflector (in oranje shirts) en de Familieschool. Beide teams samen op de foto; ook dat zorgt voor verbinding. De Reflector won de wedstrijd overigens met 3-0. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Marco Kamp van RegioBank Heerhugowaard en René van Kleef van Hubo Heerhugowaard hebben maandagmiddag 14 juni op sportcomplex De Kabel afgetrapt voor het schoolvoetbaltoernooi, editie 2021. Beide ondernemers steunen het schoolvoetbal al langere tijd en dragen het evenement een warm hart toe. Niet in de laatste plaats omdat ze zelf in hun jonge jaren ook ooit hebben meegedaan aan het evenement.

Marco onderstreept dat de RegioBank het schoolvoetbaltoernooi belangrijk vindt om jongeren van verschillende scholen aan elkaar te verbinden en zo een gevoel van saamhorigheid te simuleren. Ook René vindt dat het sponsoren van het schoolvoetbal van groot maatschappelijk belang is. Hubo zet de traditie voort nadat voorganger Multimate is gestopt en de winkel van naam is veranderd naar Hubo Heerhugowaard. Beide ondernemers hopen dan ook dat het toernooi een groot voetbalfeest wordt voor de jeugd van Heerhugowaard.


Aan het schoolvoetbaltoernooi doet ook een aantal meisjesteams mee: op de foto de teams van Zonnewijzer en de Familieschool. - Foto: Aangeleverd

Limonade, ijs en chips

Albert Heijn XL heeft ervoor gezorgd dat de deelnemers voldoende te drinken hebben in deze warmte; de grootgrutter heeft namelijk gratis limonade ter beschikking gesteld. RegioBank en Hubo trakteren de deelnemers na afloop van de wedstrijden nog op een ijsje en een zakje chips.

Helaas kunnen door diverse beperkingen is er geen publiek toegestaan op de velden. Hopelijk zijn toeschouwers volgend jaar weer welkom om de deelnemers aan te moedigen. Het toernooi sluit vrijdag 25 juni af met de finales van de diverse leeftijdsgroepen, te weten groep 5 en 6 Jongens en Meisjes en groep 7 en 8 Jongens en Meisjes.

Aan het schoolvoetbaltoernooi doet ook een aantal meisjesteams mee: op de foto de teams van Zonnewijzer en de Familieschool.