Sterk spelend FC Marlène wint van HV Veerhuys

Stefan Dol, die aan een sterk seizoen bezig is, tussen drie tegenstanders. Tegen HV Veerhuys scoorde hij de vierde treffer. (Foto: Sander Kaaij)

HEERHUGOWAARD – FC Marlène heeft in de thuiswedstrijd tegen het Hoornse HV Veerhuys een knappe 5-2 overwinning geboekt. De formatie van coach Jeroen de Groot staat na vijf wedstrijden op een vierde plek. De achterstand op de koploper Hovocubo en FC Eindhoven bedraagt vijf punten.

In de eerste helft tegen HV Veerhuys speelde FC Marlène een sterkte partij. De Hoornse formatie ging al snel met een meespelende doelman van start. Dat kwam de ploeg zwaar te verduren want binnen enkele minuten wist Kevin van Londen de bal in het lege doel deponeren. Vooral in het eerste kwartier speelde FC Marlène aantrekkelijk voetbal.

Door treffers van nogmaals Kevin van Londen, Jordy Cretier en Stefan Dol, stond er een riante 4-0 op het scorebord. Halverwege de tweede helft kreeg HV Veerhuys wat meer ruimte en kwam, tegen de verhouding, terug tot 4-2. In de slotfase werd de marge weer drie treffers door een doelpunt van Younes Daari.

Vrijdagavond 15 oktober speelt FC Marlène uit tegen Leekster Eagles in Leek. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcentrum Leek, aanvang 20.30 uur.