Instuifdagen bij honk- en softbalvereniging The Herons

Sport
Kom kennismaken met honkbal bij The Herons.
Kom kennismaken met honkbal bij The Herons. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Sporten is belangrijk, zeker in deze tijd. En om het vol te kunnen houden, moet het ook nog eens leuk zijn! Dit geldt voor volwassenen, maar minstens zo hard voor kinderen. Honk- en softbal zijn sporten die leuk én gezond zijn. Er wordt bijvoorbeeld een beroep gedaan op zowel de conditie als de (fijne) motoriek van de spelers. Daarnaast leer je samenwerken in een team en zijn er best nog wel wat regeltjes waar om gedacht moet worden tijdens het spelletje.

Om vrijblijvend en spelenderwijs te kunnen kennismaken met honk- en softbal organiseert The Herons zondag 12 en 19 december een gratis instuif in Sporthal Zuid, beide dagen van 11.00 tot 12.30 uur. Kinderen vanaf vijf jaar zijn van harte welkom. Tijdens deze instuif leren kinderen de basisbeginselen van werpen en slaan en wordt er ook een echte wedstrijd gespeeld. Wie 12 december is geweest mag de 19e ook gewoon nog een keer komen. De ‘echte’ trainingen voor komend seizoen beginnen in januari, dus de instuif is optimaal getimed om kennis te maken met deze leuke sport.

Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met de geldende coronamaatregelen. Vooraf aanmelden is gewenst via TC@herons.nl. Natuurlijk zijn ook ‘oudere’ instromers van harte welkom om in januari een aantal keer vrijblijvend mee te doen. Neem hiervoor ook contact op met TC@herons.nl. Kijk voor meer informatie over de vereniging op de social media-kanalen van The Herons of ga naar www.herons.nl