Anna Ågren en Roel Dullaart vormen samen De Andersons.
Anna Ågren en Roel Dullaart vormen samen De Andersons. ((Foto: Roxanne Hellevoort))

De Andersons in Ontmoetingskerk

  Uit

HEERHUGOWAARD - Zin in Heerhugowaard organiseert zaterdag 16 maart vanaf 20.00 uur in de ontmoetingskerk een muzikale avond Anna Ågren en Roel Dullaart, die samen het duo 'De Andersons' vormen. Zij spelen 'Hier Dooft Niets', een hartstochtelijk theaterconcert over verwondering.

Deze voorstelling doet de grootste pessimist weer geloven in het leven. De Andersons bruisen, verstillen, ontroeren, passioneren en laten je niet meer los. In hun sprankelende theaterconcert 'Hier Dooft Niets' gaat het over verwondering. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen: de jongste non van Nederland. De Andersons nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert over opnieuw beginnen en de luiken openen. Met liederen en verhalen vol levenslust, liefdeslust en troost trekken ze ten strijde tegen de onverschilligheid en doen ze een liefdevolle oproep tot verwondering.

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling 'Stockholm Sneeuwt' en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (onder meer in 'Verboden te Lachen' van en met Herman van Veen en 'Het Vreemdelingenlegioen').

Kaarten à € 10,- zijn te reserveren bij Sylvia Dijkstra via syldijkstra@outlook.com of te koop aan de deur. Kijk voor meer informatie op: www.deandersons.nl.

Meer berichten