Foto: aangeleverd)

Hazes en Eversband op Heerhugowaard Live!

  Uit

HEERHUGOWAARD – Heerhugowaard muzikaal nog meer op de kaart te zetten. Dat is het doel van de vijf ondernemers die samen de organisatie van Heerhugowaard Live vormen. Dat moet lukken met publiekstrekkers als André Hazes en Edwin Eversband. Binnen drie dagen waren al enkele honderden kaarten verkocht. Heerhugowaard Live is vrijdag 27 en zaterdag 28 september en begint beide avonden om 20.00 uur.

Het evenement wordt gehouden op het ijsbaanterrein van 't Kruis aan de Jan Glijnisweg in Heerhugowaard. ''Daar komt een grote festivaltent waar we zeker drieduizend muziekliefhebbers kunnen herbergen,'' zegt de organisatie van Heerhugowaard Live. ''We adviseren onze bezoekers het lopend of met de fiets te komen, maar er is ook voldoende ruimte om de auto te parkeren.''

André Hazes

André Hazes komt vrijdagavond met zijn band naar Heerhugowaard als hoofdact op de eerste editie van Heerhugowaard Live. ''Hazes en zijn band treden anderhalf uur op en daarvoor komen nog veel meer artiesten optreden, zoals Peter Beense, John West, Robbert van der Steenhoven en de bekende dj René Verkerk van Radio 10. Na ons concert geeft Hazes enkele weken later drie concerten in Ahoy.'' De bekende radio dj Edwin Evers, die onlangs afscheid nam van Radio 538, komt zaterdag met zijn band naar Heerhugowaard Live. De band is gespecialiseerd in nummers uit de jaren zeventig en tachtig en bestaat uit elf muzikanten en zelfs een blazerssectie. Radio 10-dj Dennis Verheugd presenteert en draait op deze avond. De line-up wordt nog aangevuld en de namen van de artiesten worden later bekendgemaakt.

Tickets

De voorverkoop is 1 maart begonnen. Tickets zijn verkrijgbaar via www.heerhugowaardlive.nl. Er zijn twee soorten tickets. De Golden Circle Tickets heeft een eigen ingang naar het vak bij het podium. Verder een eigen bar en toegang naar gratis toilet. ''Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. En verder de Regular Tickets. De prijzen voor de avond met André Hazes: Regular € 27,50 en Golden Circle Tickets € 45,-. Voor bezoek op de tweede avond aan de Edwin Evers Band kosten de Regular-tickets € 22,50 en Golden Circle € 37,50. Voor de jassen en tassen zijn er kluisjes.

Meer berichten
 

Fotoseries