(Foto: FRITS DE BEER)

Test je kennis bij Cool's Pubquiz

  Uit

HEERHUGOWAARD - Ben jij een echte alleskenner? Heb jij altijd een high-score te pakken met tv-programma's als De Slimste Mens en Weet Ik Veel? Trommel dan je vrienden, collega's of familieleden op en meld je aan voor Cool's Pubquiz, dinsdag 9 april.

Welk team is een wandelende encyclopedie en weet het meest over onder meer sport, geschiedenis, film, wetenschap, muziek, actualiteiten, showbizz en aardrijkskunde? Onder leiding van quizmaster Olav Rovers test je je kennis en beleef je tegelijkertijd een gezellige avond. Het team met de meeste goede antwoorden gaat ervandoor met de hoofdprijs en natuurlijk de eeuwige roem! Inschrijven met een team van maximaal vijf personen kan door een mail te sturen naar info@coolkunstencultuur.nl. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon en wordt op de avond zelf afgerekend. De pubquiz begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Cool's Pubquiz wordt maandelijks georganiseerd. De hierop volgende edities zijn dinsdag 14 mei en 11 juni. Kijk voor meer informatie op www.coolkunstencultuur.nl.

Meer berichten