Het wordt met Koningsdag en -nacht één groot feest op het Raadhuisplein.
Het wordt met Koningsdag en -nacht één groot feest op het Raadhuisplein. ((Foto: Aangeleverd))

Koningsdag en -nacht op Raadhuisplein

  Uit

HEERHUGOWAARD - Drie Waardse horecaondernemers (Marlène, De Heeren en De Swan) aan de Middenweg organiseren ook dit jaar Koningsnacht en Koningsdag op het Raadhuisplein. In de Koningsnacht, vrijdagavond 26 april, speelt de formatie 'Royal Beat' vanaf 19.00 uur in de sfeervolle feesttent. De toegang is gratis. Het voor- en naprogramma wordt verzorgd door dj Ray.

Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar het repertoire beperkt zich zeker niet tot dance; ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Met Co2-kanonnen, confettidouches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver. Zaterdag 27 april start vanaf 07.00 uur de vrijmarkt. Aansluitend vanaf 13.00 uur speelt in de feesttent de formatie 'The Rich and Famous', een energieke band bestaande uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en professionele technici. Zanger Wouter Vink kreeg bekendheid met zijn deelname aan de tv-talentenjacht 'The Voice of Holland' en won vele harten door zijn stem en uitstraling. Zangeres Lynn Stephans is een prachtige verschijning met een onuitputtelijk dosis energie en een fenomenale stem. De band brengt een onvermoeibare afwisselende show met de allernieuwste hits, danceclassics, Nederlandstalig, dance, rock en de beste songs uit de nineties. Het voor- en naprogramma wordt verzorgd door Radio 10-dj René Verkerk en de toegang is ook deze dag gratis.

De organisatie verwacht twee dagen volle bak met veel spektakel en gezelligheid en hebben voor een drankje en hapje alles top geregeld.

Meer berichten