Anita Meyer: een graag geziene gast tijdens Tour de Waard.
Anita Meyer: een graag geziene gast tijdens Tour de Waard. ((Foto: Roy Beusker))

Anita Meyer bij grand café De Heeren

  Uit

HEERHUGOWAARD - Tour de Waard is elk jaar een groot feest bij grand café De Heeren en ook dit jaar is er weer een mooi programma. Traditiegetrouw start het feest om 13.00 uur met het smartlappenkoor Simpel Hollands, voor wie dit een thuiswedstrijd is, want de leden repeteren elke dinsdag in het grand café

Later op de dag komen niet alleen dj Ray en zanger Joost de Vries, maar ook Pascal Redeker en als klap op de vuurpijl Anita Meyer naar De Heeren. Anita Meyer is een bekende verschijning tijdens Tour de Waard, want de Rotterdamse zangeres stond twee jaar geleden ook al op het podium bij De Heeren. Dat geldt overigens ook voor Pascal Redeker. Dj Jerome is nog zo'n oude bekende die opnieuw van de partij is, na twee jaar afwezigheid. Hij maakt er samen met dj Ray een geweldig feest van. Kortom, Tour de Waard vier je ook dit jaar bij grand café De Heeren aan de Middenweg 247.

Aftrap nieuw seizoen
Tour de Waard is voor de lokale horeca de aftrap van het nieuwe seizoen. Zaterdag 14 september start De Heeren weer met Disco-train, hét danceclassicsfeest van Noord-Holland. En elke tweede vrijdag van de maand is er uiteraard ook de drukst bezochte quiznight van Noord-Holland.

Grand café De Heeren is de juiste locatie voor alle feesten en partijen. Meer weten? Kijk op www.grandcafedeheeren.nl of mail naar info@grandcafedeheeren.nl.

Meer berichten