Volkszanger Peter Beense is voor de 25e keer van de partij tijdens Tour de Waard.
Volkszanger Peter Beense is voor de 25e keer van de partij tijdens Tour de Waard. ((Foto: Aangeleverd))

Marlène feestpaleis voor jong en oud

  Uit

HEERHUGOWAARD - Dancing-Partycentrum Marlène aan de Middenweg 207 is er helemaal klaar voor: de vijftigste Tour de Waard, zondag 18 augustus, wordt het feest der feesten. Maar ook voor het najaar staat er genoeg op de agenda.

Het wielerspektakel Tour de Waard, is het grootste feest der feesten in Heerhugowaard; een ware reünie waarbij jong en oud bij elkaar komt in en rond Marlène. "Ook voor ons wordt het de vijftigste keer", vertelt Ad Molenaar, eigenaar van het partycentrum. "Ik heb persoonlijk mooie herinneringen aan de jaren tachtig en negentig, toen profs als Zoetemelk, Raas, Rooks, Knetemann, Lubberding, Van de Velde en Teunissen bij ons boven in de woonkamer hun premies kregen uitbetaald. Maar ik denk ook graag terug aan de vele artiesten die bij ons op terras hebben opgetreden: Guus Meeuwis, Peter Beense, De Deurzakkers, Arie Ribbens, Snollebollekes, Harry Slinger, Stef Ekkel, René Froger, Lil Kleine en nog heel veel meer. Ook dit jaar bouwt Klos Zijdewind een megagroot overdekt terras van duizend vierkante meter, en dit jaar pakken we nog mooier uit. Vanaf 13.00 uur zijn de bars open en begint het non-stop live programma dat duurt tot 23.00 uur. Wie er dan nog geen genoeg van heeft, kan binnen verder feesten. Op het programma staan feest-dj Jacco Silver (binnen en buiten), Henk Naber, Robbert van der Steenhoven, Twee Bier Zonder Baco, Niels Mul en Radio 10 feest-dj René Verkerk. Vanaf 15.00 uur komt Peter Beense - voor de 25e keer! - en we zijn ook zeer trots dat René Karst, die momenteel een hit heeft met 'Atje voor de sfeer' en ook bekend is van 'Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist' langskomt voor een optreden."

Meer feestjes
In het najaar staan er ook nog vele mooie feestjes gepland. Zo is er vrijdag 27 en zaterdag 28 september 'Heerhugowaard Live', op de ijsbaan in 't Kruis, met optredens van André Hazes & Band (bijna verkocht) en Edwin Evers & Band (uitverkocht). Zaterdag 12 oktober is er in Marlène RELOADAD met Kris Kross Amsterdam, dj GI-J, Team Rush Hour en dj Weslo (bekend van de grote clubs in Amsterdam). Zaterdag 9 november is er 'Palingpop - Grande Finale', met nog één keer Jan Keizer & Annie Schilder (BZN) en The Cats Aglowband (The Cats). Zaterdag 23 november is er een speciale editie van 'TRIPLE XXL' met onder anderen Tino Martin. Ook is partycentrum Marlène hét adres voor feesten en partijen. Denk hierbij onder meer aan een verjaardagsfeest, reünie, bruiloft, warme en koude buffetten, vergaderingen en meer. Kom vrijblijvend langs voor informatie of bel 072-5711255.

Vanaf woensdag 4 september is er elke eerste woensdag van de maand een keezentoernooi. Het is verstandig om je per koppel op te geven vanwege grote belangstelling. De organisatie is weer in handen van Mariejan de Vries en Carola Molenaar.

Voor meer info en kaartverkoop, zie www.dancingmarlene.nl.

Meer berichten