Mónica Coronado en Manito staan zondag 20 oktober in de Lucaskerk.
Mónica Coronado en Manito staan zondag 20 oktober in de Lucaskerk. ((Foto: Aangeleverd))

Uiteenlopende concerten in de Lucaskerk

  Uit

WINKEL - De Culturele Stichting Niedorp biedt dit seizoen een zevental prachtige concerten aan in de Lucaskerk in Winkel.

Zondag 20 oktober spelen Mónica Coronado & Manito in de Lucaskerk: zang en flamencogitaar. Hij weet met zijn temperamentvolle gitaarspel haar heldere stem naar een hoger plan te tillen. Zondag 17 november komt pianist Camiel Boomsma langs, hij ziet zichzelf als brug van componist naar luisteraar. Zondag 15 december is het de beurt aan het Barbershopkoor The Hugo Singers en een jazzverrassing. Het koor van 24 mannen zingt vierstemmig à capella, met als muzikaal intermezzo een zeven man sterk muziekensemble. Zondag 19 januari kan men genieten van het Erasmus trio. Op piano, viool en cello brengen zij het programma 'Dansen van de Wereld'. Zondag 16 februari brengt Erik Vaarzon Morel op zijn flamencogitaar een 'Ode aan de Spaanse gitaar'. Zondag 15 maart komt het Zemtsov Altviool Kwartet langs: vier altviolisten uit één familie. Zondag 19 april ten slotte eren Micheline van Hautem en Erwin van Ligten met hun programma 'Zing, vecht, huil, bid...' het leven en werk van Ramses Shaffy.

Alle concerten beginnen om 20.00 uur. Meer informatie over de concerten is te vinden op www. culturelestichtingniedorp.nl. Hier kan men ook reserveren. Kaarten zijn tevens verkrijgbaar bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur op 0224-542119. De Culturele Stichting Niedorp verwelkomt belangstellenden graag in de verwarmde Lucaskerk aan de Dorpsstraat in Winkel. Parkeren is gratis. Late beslisser? Kom dan gewoon naar de kerk. Er kunnen vast nog wel een paar stoelen bij om het concert mee te maken.

Kijk ook eens op www. culturelestichtingniedorp.nl.

Meer berichten