Scène uit 'Zwijnenstal'.
Scène uit 'Zwijnenstal'. ((Foto: Sanne Peper))

Ilse Warringa en Rop Verheijen in muzikale familievoorstelling 'Zwijnenstal'

  Uit

HEERHUGOWAARD - Ilse Warringa en Rop Verheijen, bekend van de populaire tv-serie 'De Luizenmoeder', spelen woensdag 13 november het met vijf sterren bekroonde verhaal Zwijnenstal (8+). 'Muziektheater voor het hele gezin. (…) Niemand heeft nog een reden om niet te gaan kijken', aldus de lovende recensie in De Volkskrant.

De spannende en humoristische familievoorstelling, gebaseerd op George Orwells boek 'Animal Farm', vertelt het verhaal van de gelukkige en altijd lachende dieren op de boerderij. Ze hebben de boer verjaagd en doen nu alles zelf. Ze stellen zelf hun regels op, beslissen alles samen en iedereen doet waar hij of zij het beste in is. De regels veranderen plots wanneer hun vriend Hagel verdwijnt en het onbekende schaap verschijnt. Waarom klinkt de muziek van de dieren steeds droeviger, ze zijn toch nog steeds eigen baas? NRC beloond de muzikale voorstelling met vier sterren: 'Rop Verheijen steelt de show als verpersoonlijking van het kwaad'.

'IJzersterke beestenbende'

De voorstelling met veel livemuziek gaat over macht, recht en onrecht. Over leiders en volgens en over de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zijn mond houdt. 'Een ijzersterke beestenbende', prijst Kidsweek met maar liefst 4,5 sterren!

Kijk hier voor meer informatie en tickets. Na de voorstelling nog lekker genieten van poffertjes, een glaasje ranja én een ijsje? Dan kan! Reserveer het poffertjesarrangement voor slechts € 5,25 per persoon.

Meer berichten