Flip Fabrique: aanstekelijke energie en optimale beheersing.
Flip Fabrique: aanstekelijke energie en optimale beheersing. ((Foto: Alexandre Galliez))

Vlieg het jaar uit met Flip Fabrique in Cool

  Uit

HEERHUGOWAARD - 'Achter 'Transit' gaat een van de leukste en plagerigste circusshows van de laatste jaren schuil', bekroond de Volkskrant de spectaculaire show van Flip Fabrique met vijf sterren! De energieke voorstelling is zaterdag 28 december te zien bij Cool kunst en cultuur en is geschikt voor de hele familie.

Het Canadese gezelschap Flip Fabrique is inmiddels een bekende naam in het Nederlandse circuscircuit. De vernuftige acrobatiek en hun optimistische houding is dé succesformule voor deze artiesten uit Quebec. Met aanstekelijke energie en optimale beheersing van het lichaam laten de jongleurs, dansers, hand- en luchtacrobaten, hoepel- en diabolovirtuozen van Flip Fabrique zien hoe hun leven 'on the road' eruitziet. In een decor van flight cases dat telkens van vorm verandert, vertellen zij een verhaal over saamhorigheid en kameraadschap en laten zij zien hoe hun ultieme show eruit zou zien.

Kijk hier voor meer informatie en tickets. Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling in Café Cool? Reserveer dan het Nagenietarrangement voor slechts € 6,50 per persoon.

Meer berichten