Anna (l) en Irma laten het publiek genieten van hun samenzang.
Anna (l) en Irma laten het publiek genieten van hun samenzang. ((Foto: Aangeleverd))

Theatervoorstelling 'Helden!' van Anna & Irma in 't Kerkhuys

  Uit

SPANBROEK - De titel van de theatervoorstelling - 'Helden!' - verklapt al enigszins waar de keuze van de liedjes op gebaseerd is; Anna en Irma zingen muziek van hun eigen muzikale helden. De theatervoorstelling bestaat, zoals men intussen gewend is van dit Heerhugowaardse duo, uit grappige sketches en prachtige luisterliedjes.

Anna en Irma halen, ook voor deze voorstelling, weer alles uit de kast om een zo mooi mogelijk programma te maken. Ze zingen covers van popliedjes. "We proberen ons publiek te verrassen met nummers die niet direct voor de hand liggen. Die arrangeren we zo dat ze goed passen bij onze bezetting. Op die manier benutten we onze kwaliteiten optimaal!", aldus de zangeressen. Zowel Anna als Irma is van jongs af aan met muziek bezig. Anna kreeg op haar achtste haar eerste klassieke pianoles. Irma speelt zowel piano als gitaar. Anna: "Daar was ik zo jaloers op, dat ik ook gitaarles ben gaan nemen. Alle overige instrumenten spelen we allebei. Wij vinden het zo leuk wat we doen, dat we hopen dat op anderen over te brengen.''

De voorstelling 'Helden!' is zaterdag 25 januari om 20.00 uur te zien in 't Kerkhuys in Spanbroek. Kaarten voor de voorstelling kosten € 12,50 per stuk en zijn te reserveren via de site of 06-25471937.

Meer berichten