Uit je dak net als Sandy en Danny uit 'Grease'.
Uit je dak net als Sandy en Danny uit 'Grease'. ((Foto: Aangeleverd))

The Valentine Rock: rock 'n' rollfeest in Kompleks

  Uit

HEERHUGOWAARD - Kompleks is Valentijnsdag – vrijdag 14 februari - helemaal in Amerikaanse sferen met The Valentine Rock. Patrick Evers draait rock 'n' roll, er kan gedanst worden, er zijn Amerikaanse hapjes en meer. Trek je leren jasje of polkadotjurkje aan, doe je haar in een kuif of suikerspin en kom langs.

Hou je van Grease, Elvis of heb je een jurkje met stippen die je nu toch echt eens aan wilt? 'You're the one that we want, whoo-hoo-hoo', dus kom naar The Valentine Rock! Met je valentijn of gewoon alleen en wie weet ontmoet je je valentijn wel, 'hopelessley devoted to you'. Gewoon met vrienden mag trouwens ook

DJ Patrick Evers draait lekkere rock 'n' roll, er zijn hotdogs en er is popcorn. Niks moet, alles mag, maar als je echt rock 'n' roll wilt dansen dan begint Kompleks om 20.30 uur met een danslesje onder leiding van Esmeralda Hopman en daarna is het gewoon feesten. En als je er een beetje cool uitziet, kun je nog iets winnen ook!

De entree is 5 euro, maar als je er enigszins Amerikaans uitziet, is het slechts 3 euro. Kompleks is te vinden aan de Beukenlaan, aanvang 20.30 uur.

Patricia Smagge
Meer berichten