De cast van 'Verliefd op Ibiza'.
De cast van 'Verliefd op Ibiza'. ((Foto: Govert de Roos))

Johnny Kraaijkamp en Guido Spek in hartstochtelijke musical in Cool

  Uit

HEERHUGOWAARD - Zo rondom Valentijnsdag is liefde overal om ons heen. Maar wat als je je hart verliest aan de liefde op een zonnig eiland? Woensdag 19 februari is de feel-good musical 'Verliefd op Ibiza' te zien in Cool kunst en cultuur. Onder anderen Johnny Kraaijkamp en Guido Spek schitteren in dit verhaal over grenzeloze hartstocht, buiten de lijntjes durven liefhebben en het doorbreken van vooroordelen.

Iedereen uit de familie rondom de vergeten popster Lex (Chris Tates) wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf; de hormonen stuiteren over de bar! Maar dan blijkt dat liefde zich niet aan de gebaande paden houdt. En dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon. Over het doorbreken van vooroordelen en het wonderlijke fenomeen dat we ver weg van huis, onder die verraderlijke vakantiezon, toch allemaal nét wat meer durven. Zo komt een professioneel voetballer uit de kast, heeft de vrouw in de overgang een twintiger als vriend en blijkt oma Karla (Johnny Kraaijkamp) een transgender.

Film

De film 'Verliefd op Ibiza' (2013) is het uitgangspunt van de nieuwe musical, maar daarmee houdt het verband tussen de twee titels wel meteen op. "Mensen die niets aan de film vonden, zoals ik, kunnen gewoon naar de musical komen'', aldus Johnny Kraaijkamp. "Vergeet de film. Dit verhaal gaat veel dieper en komt dichter bij de mensen.'' De cast bestaat verder onder anderen uit Chris Tates, Guido Spek, Mylène d'Anjou en Laura Ponticorvo.

Kijk hier voor meer informatie en tickets. Na afloop nog even gezellig napraten over deze voorstelling in Café Cool? Reserveer dan het Nagenietarrangement voor slechts € 6,50 per persoon.

Patricia Smagge
Meer berichten