Bert Visscher alias 'Don Pescatore'.
Bert Visscher alias 'Don Pescatore'. ((Foto: Roelof Bos))

Bijgeboekt Bert Visscher en het Noordpool Orkest in Cool

  Uit

HEERHUGOWAARD - Het podium van de Rodi Media-zaal in Cool kunst en cultuur wordt vrijdag 29 mei omgetoverd tot sfeervolle danszaal, compleet met kroonluchters en royale bar. Cabaretier Bert Visscher komt samen met het Noordpool Orkest met een verrassende dans- en zangvoorstelling naar Heerhugowaard.

Verwacht geen cabaretvoorstelling van Bert Visscher zoals we van hem gewend zijn. Deze avond zingt zijn alias Don Pescatore met zijn Alcatraz Orchestra, een bigband van 22 losgeslagen muzikanten en een setje zedeloze zangeressen, covers uit heden en verleden. Orkestleider Reinout Douma mag het zootje in de hand houden. Het belooft een fantastische avond te worden. Zoals Don zelf zegt: "Kom dansen dan!".

Uit het noorden

Het Noordpool Orkest is een orkest uit Noord-Nederland en in 2010 opgericht door de Groningse componist en pianist Reinout Douma. Vanuit Groningen bestormen zij Nederland en de rest van de wereld. Eerder speelden zij ook al samen met onder anderen Brigitte Kaandorp, Wouter Hamel, Ellen ten Damme en Glennis Grace. Het orkest staat Bert Visscher dit keer bij als het Alcatraz Orchestra.

Kijk hier voor meer informatie en tickets. Na afloop nog even gezellig napraten over de voorstelling in het gezellige Café Cool? Reserveer dan het Nagenietarrangement voor slechts € 6,50 per persoon.

Patricia Smagge
Meer berichten