De cast van 'Gniffel en de Toverschelp'.
De cast van 'Gniffel en de Toverschelp'.

Kindertheatervoorstelling 'Gniffel en de Toverschelp' in Niedorphal

  Uit

WINKEL - Kindertheater Gniffel speelt in de voorjaarsvakantie op vier verschillende locaties in de Kop van Noord-Holland een leuke, interactieve voorstelling. Woensdag 19 februari wordt in de Niedorphal in Winkel 'Gniffel en de Toverschelp' opgevoerd.

Als prinses Gniffel en haar vriendje een stem in een schelp horen zijn ze reuze nieuwsgierig van wie die is. Het blijkt van Greetje het feetje te zijn. Zij wil graag naar de mensenwereld komen om Gniffels grootste wens te laten uitkomen. Maar of het nu zo handig van Gniffel was om te wensen dat haar vriendje voor altijd doet wat zij zegt... Zal het ooit nog goed komen tussen de twee vrienden? Als blijkt dat Greetje de terugtoverspreuken nog niet kent, hebben ze meer hulp nodig uit de toverwereld, maar van wie?

De voorstelling is geschikt voor kinderen van drie tot ongeveer negen jaar en hun ouders/verzorgers en begint om 14.00 uur. Wie verzekerd wil zijn van een plekje reserveert vooraf via mail of via 06-19505135. De entree is € 7,- per bezoeker.

Meer weten? Kijk hier.

 

Patricia Smagge
Meer berichten