Het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano vertolkt Amy Winehouse heel natuurgetrouw.
Het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano vertolkt Amy Winehouse heel natuurgetrouw. ((Foto: Patrick Denkers))

Ontroerend eerbetoon aan Amy Winehouse in Cool

  Uit

HEERHUGOWAARD - De oorspronkelijke bandleden van Amy Winehouse nemen je samen met soulwonder Alba Plano mee op een overweldigende reis door de muziek en de liveoptredens tijdens de show 'Forever Amy'. Swing zondagmiddag 8 maart mee en geniet van hits zoals 'Back to Black', 'Valerie' en 'Rehab'.

Het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano vertolkt Amy Winehouse zo natuurgetrouw, dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat. Zij wordt begeleid door Amy's oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het beste kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden. De show 'Forever Amy' doet recht aan de grote invloed die Amy Winehouse op de muziekwereld heeft gehad.

Alba Plano is in deze formatie als leadzangeres helemaal in haar element. Amy Winehouse was haar grote inspiratie voor haar muzikale carrière en dat blijkt uit de authentieke en respectvolle wijze waarop zij de topsongs van de jazz- en souldiva laat herleven. Met haar buitengewone vocale kwaliteiten is Alba Plano de perfecte stem voor het ontroerend eerbetoon door het muzikale repertoire van Amy. Het belooft een ontroerend eerbetoon te worden aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

Kijk hier voor meer informatie en tickets.

Patricia Smagge
Meer berichten